De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Angry Birds Go Android-versie: zeepkistenrace met boze vogels

Redactie
11 december 2013, 17:01
1 min leestijd
Angry Birds Go Android-versie: zeepkistenrace met boze vogels
Angry Birds Go

Angry Birds Go is de nieuwste game van Rovio, de makers van de Angry Birds-franchise. De nieuwe game vormt zich rondom een zeepkistenrace met de bekende personages van Angry Birds door de jaren heen. Een soort kartgame, alleen dan met enkel sturen en zonder gas te geven.

Door de mogelijkheden die de Angry Birds Go Android-versie biedt, lijkt de game een beetje op Mario Kart. Zo kent deze zeepkistenracegame ook power-ups, zoals een grote bal die over anderen rolt tot een grote ontploffing die andere zeepkisten vertraagt. Of denk aan een luchtbel waarin je over anderen zweeft, of tientallen ballonnen die je helpen om over anderen heen te zweven en sneller de finish te behalen.

Lees verder na de advertentie.

nexusae0_218

Naast racen is het ook mogelijk om je zeepkist up te graden, wat direct ook het doel van het spel duidelijk maakt: in-app aankopen. Want Angry Birds Go is geheel gratis te downloaden, maar bevat een reeks aan in-app aankopen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om maar één energieboost te gebruiken per 10 minuten.

De banen zijn vrij verschillend, maar altijd bergafwaarts waardoor de zeepkisten blijven rijden. Ook zijn er stukken waar je kunt zweven door middel van de vleugels van je zeepkist.

Angry Birds Go video

Angry Birds Go is gratis in Google Play te downloaden. Bekijk meer games in ons grote Android games overzicht.

Download: Angry Birds Go! (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu