Angry Birds Go Android-versie: zeepkistenrace met boze vogels

Angry Birds GoAngry Birds Go is de nieuwste game van Rovio, de makers van de Angry Birds-franchise. De nieuwe game vormt zich rondom een zeepkistenrace met de bekende personages van Angry Birds door de jaren heen. Een soort kartgame, alleen dan met enkel sturen en zonder gas te geven.

Door de mogelijkheden die de Angry Birds Go Android-versie biedt, lijkt de game een beetje op Mario Kart. Zo kent deze zeepkistenracegame ook power-ups, zoals een grote bal die over anderen rolt tot een grote ontploffing die andere zeepkisten vertraagt. Of denk aan een luchtbel waarin je over anderen zweeft, of tientallen ballonnen die je helpen om over anderen heen te zweven en sneller de finish te behalen.

nexusae0_218Naast racen is het ook mogelijk om je zeepkist up te graden, wat direct ook het doel van het spel duidelijk maakt: in-app aankopen. Want Angry Birds Go is geheel gratis te downloaden, maar bevat een reeks aan in-app aankopen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om maar één energieboost te gebruiken per 10 minuten.

De banen zijn vrij verschillend, maar altijd bergafwaarts waardoor de zeepkisten blijven rijden. Ook zijn er stukken waar je kunt zweven door middel van de vleugels van je zeepkist.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Angry Birds Go video

Angry Birds Go is gratis in Google Play te downloaden. Bekijk meer games in ons grote Android games overzicht.

Download: Angry Birds Go! (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.