Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Angry Birds krijgt vijftien nieuwe levels met Mine and Dine-update

Redactie
27 juli 2011, 18:54
1 min leestijd
Angry Birds krijgt vijftien nieuwe levels met Mine and Dine-update
Angry Birds: Mine & Dine

Het populaire Angry Birds krijgt vijftien nieuwe levels. Met de Mine and Dine-update gaan de vogels diep de grond in om de varkens te bestrijden die hun eieren hebben gestolen. Door slim gebruik te maken van het landschap zoals rotsen en laaghangende stalactieten moet je proberen de varkens te verslaan. Ook is een gouden ei verstopt in een van de vijftien nieuwe levels.

Sinds Angry Birds te krijgen is de Android Market is het steevast een van de meest populaire games van het platform. Het spel van ontwikkelaar Rovio kent wereldwijd tientallen miljoenen spelers en heeft inmiddels al twee nieuwe versies gekregen met Angry Birds Seasons en Angry Birds Rio. Dit weerhoudt de makers er gelukkig niet van om het originele spel van updates te voorzien. Een van meest handige functies die onlangs is toegevoegd is de Mighty Eagle. Als je vast komt te zitten in een leven kan de Mighty Eagle deze voor je oplossen.

Lees verder na de advertentie.

Hoewel volgens de systeemeisen van het spel minimaal Android 1.6 nodig is om het spel te spelen, zal de game niet op alle Android-toestellen werken. Als je een wat verouderd toestel hebt is de kans groot dat Angry Birds niet werkt. Heb je de game nog niet geinstalleerd dan kun je deze gratis downloaden in de Android Market.

Spoiler alert! Hieronder is een walkthrough te zien van het eerste nieuwe level van de Mine and Dine-update.

Downloaden via Android Market: Angry Birds (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu