De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Angry Birds: meer dan zeven miljoen keer gedownload

Redactie
27 november 2010, 13:22
1 min leestijd
Angry Birds: meer dan zeven miljoen keer gedownload
kerst-angry
rovio-free

De mannen van Rovio wrijven in hun handen van geluk: Angry Birds is al meer dan zeven miljoen keer gedownload via GetJar.com of de Android Market. Natuurlijk is het spelletje gratis te downloaden, maar ondertussen casht Rovio de nodige advertentieinkomsten. Als de verkoop van Angry Birds zo doorgaat, dan wordt nog voor het einde van het jaar het tien miljoenste exemplaar verkocht.

Lees verder na de advertentie.

Daarnaast beweert Rovio dat de kerstversie van Angry Birds midden december uitkomt. Wellicht op 11 december, want dan is het de officiële Angry Birds-dag. Overigens is het nog steeds niet zeker of de kerstversie van Angry Birds alleen voor Android of alleen voor iOS verschijnt, of op beide versies. Laten we hopen dat Rovio Android niet overslaat!

In Angry Birds draait het erom dat je groene varkens vermorzelt door gekleurde vogels te schieten met een katapult. Er zijn normale vogels, vogels die in de lucht in drieën splitsen, vogels die kunnen versnellen en vogels die ontploffen als bommen. Maak gebruik van de mogelijkheden van iedere soort en zorg dat je de varkens vernietigt.

Bron: Twitter & Talk Android

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu