Angry Birds Rio krijgt vijftien nieuwe levels met Airfield Chase-update

Redactie
30 augustus 2011, 12:41
1 min leestijd
Angry Birds Rio krijgt vijftien nieuwe levels met Airfield Chase-update

Angry Bird Rio heeft vijftien nieuwe levels gekregen met de Airfield Chase-update. Er zijn vier nieuwe achievements te behalen in het nieuwe thema vliegveld. Met ontploffende jerrycans en instortende stellages is het weer een interessante update. Ook zijn er weer gouden appels te verdienen in de nieuwe levels, iets waar zelfs een doorgewinterde Angry Birds-speler minstens enkele uren mee zoet is.

Angry Birds Rio is een samenwerking tussen de makers van Angry Birds en de makers van de animatiefilm Rio. Deze spin-off van het populaire spel bevat niet de bekende varkens, maar de Angry Birds moeten ditmaal andere vogels zien te bevrijden die zijn opgesloten. Deze andere vogels zijn afkomstig uit Rio de film. Ook zonder de varkens weet Angry Birds Rio het goed te doen in de Android Market. Het spel staat steevast in de lijst van de tien populairste downloads.

Lees verder na de advertentie.

Ook ontwikkelaar Rovio ziet dat Angry Birds steeds succesvoller wordt. Onlangs schatte Forbes het de waarde van het bedrijf nog in tussen de 700 miljoen en 1 miljard dollar, iets wat volgens chief marketing officer Peter Vesterbacka van Rovio veel te laag was. Hij vergelijkt Rovio met de bekende ontwikkelaar Zynga die vooral veel Facebook-spellen zoals Farmville op de markt brengt en waarvan de waarde tussen de 20 en 25 miljard dollar ligt.

Hieronder de walkthrough van het eerste nieuwe level van de Angry Bird Rio Airfield Chase-update. Angry Birds Rio is gratis te downloaden in de Android Market. Wel heb je minimaal Android 1.6 nodig om het spel te kunnen spelen.

Downloaden via Android Market: Angry Birds Rio (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu