De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Angry Birds Seasons krijgt Halloween-update met nieuwe vogel

Redactie
21 oktober 2011, 18:03
1 min leestijd
Angry Birds Seasons krijgt Halloween-update met nieuwe vogel
Angry Birds Seasons krijgt Halloween-update met nieuwe vogel

De Angry Birds spin-off Seasons heeft een grote Halloween-update gekregen. In totaal zijn er dertig nieuwe levels met pompoenen, skeletten en lantaarn geheel in de stijl van Halloween. Het belangrijkste van de nieuwe update is de toevoeging van een nieuwe vogel genaamd ‘Orange Bird’. De oranje vogel heeft als unieke eigenschap dat hij groter wordt als hij zijn doel benadert en zo meer schade kan aanrichten.

De Halloween-update wordt door Rovio `Ham`o’ween` genoemd. Een grappige verwijzing naar de varkens die je moet bombarderen. Naast de nieuwe levels en de oranje vogels kan je nu ook meer extra achievements behalen. Ook in deze levels zitten weer extra’s verstopt. In totaal bestaat Angry Birds Seasons nu uit 205 levels.

Lees verder na de advertentie.

Angry Birds Seasons is gratis te downloaden in de Android Market. Om het spel van ontwikkelaar Rovio te spelen heb je minimaal Android 1.6 nodig. Opvallend is wel in de app dat de update onder het kopje Season 2012 wordt geplaatst en dat de vorige updates onder Season 2011 zijn geplaatst. Dat kan betekenen dat al eerder gebruikte thema’s terug zullen keren in een nieuwe jasje. De ‘Ham`o’ween`-update is de tweede met een Halloween-thema. Vorig jaar kwam Trick or Treat al uit.

Downloaden via Android Market: Angry Birds Seasons (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu