Angry Birds Seasons update met speciale Valentijnsdag-levels nu beschikbaar

Wouter Nijsen
8 februari 2011, 10:57
1 min leestijd
Angry Birds Seasons update met speciale Valentijnsdag-levels nu beschikbaar

Angry-Birds-Seasons-Valentines_AndroidAngry Birds van ontwikkelaar Rovio is er in een “normale” en een Seasons-versie. Angry Birds Seasons kenmerkt zich door het feit dat er met grote regelmaat updates verschijnen met levels die passen bij een bepaald seizoen of een bepaalde feestdag. Zo kon je in Angry Birds Seasons bijvoorbeeld al eens de speciale Halloween-levels spelen. De nieuwste versie van Angry Birds Seasons heeft de veelzeggende naam Valentine’s Day Edition meegekregen.

Met deze update krijg je de beschikking over 15 nieuwe levels die allemaal in het teken van Valentijnsdag staan. Zo vind je veel roze, hartjes, erg lief kijkende varkentjes en vogels en een aangepaste soundtrack. Naast de 15 nieuwe levels zijn er weer de nodige gouden eieren te vinden. Als extra kun je via de game een valentijnskaart op Facebook posten. Dat kun je doen op je eigen Wall, maar je snapt wel dat dat natuurlijk niet de bedoeling is.

Lees verder na de advertentie.

Angry Birds Seasons Valentine’s Day edition is gratis te downloaden in de Android Market. Voor een “over the air” installatie volg je deze link naar de webversie van de Android Market. Direct downloaden kan ook door de QR-code te scannen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu