Angry Birds Space nu ook beschikbaar als Premium en HD-versie

Angry Birds Space nu ook beschikbaar als Premium en HD-versieHet nieuwste deel in de Angry Birds reeks is vanaf donderdag te downloaden in Google Play. Naast de gratis versie zijn er nu ook twee betaalde versies van Angry Birds Space beschikbaar: Angry Birds Space Premium en Angry Birds HD. Angry Birds Premium kost 75 eurocent, voor de HD-versie betaal je 2,27 euro. Het is de eerste keer dat ontwikkelaar Rovio ook betaalde versies van haar Angry Birds-apps aanbiedt in Google Play. Vooralsnog kon je alleen versies van Angry Birds zonder reclame vinden in de Amazon App Store.

Het is wel vreemd dat Rovio ervoor heeft gekozen een speciale HD-versie te maken. Beide betaalde versies zien er nagenoeg hetzelfde uit en er is geen zichtbaar verschil in beeldkwaliteit. Dat heeft mede te maken met de manier waarop Android met verschillende schermresoluties omgaat. Daarom is het raar dat Rovio beduidend meer voor de HD-versie van Angry Birds Space vraagt.

Voor diegenen die niet van reclame houden is het wel fijn dat Angry Birds eindelijk ook zonder reclames op een Android-apparaat te spelen is. Vooralsnog kon je alleen via een omweg reclamevrije Angry Birds apps aanschaffen, nu kan dat ook rechtstreeks in Google Play.

Downloaden via Google Play: Angry Birds Space (gratis)

Downloaden via Google Play: Angry Birds Space Premium (€0,75)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Downloaden via Google Play: Angry Birds Space HD (€2,27)