Angry Birds Star Wars gratis beschikbaar in Google Play Store

Redactie
8 november 2012, 10:41
1 min leestijd

Angry Birds Star Wars is gratis te downloaden in de Google Play Store. Het is de nieuwste game van Rovio die zich in het Angry Birds-universum afspeelt, alleen dan in een ‘galaxy far, far away’. Het concept van de game is gebaseerd op het schieten zonder echte zwaartekracht van Angry Birds Space, dat eveneens een zeer succevolle Angry Birds-editie was. De nieuwe levels zijn gebaseerd op de belangrijkste Star Wars-locaties als Tatooine en Hoth en ook iconen als Luke Skywalker (rode vogel), Obi-Wan Kenobi (zwarte vogel) en Han Solo (gele vogel) komen in Angry Birds Star Wars voor.

Het is, net als in alle andere Angry Birds-games, de bedoeling om de varkers te verslaan. In Angry Birds Star Wars zijn de varkens verkleed als stormtroopers en kun je het oppervarken Darth Vader met een juist uitgevoerde katapultschot neerhalen. De vogels hebben ook een reeks aan nieuwe aanvallen, waaronder het slaan met een lichtzwaard, het afvuren van een lasergeweer en het geven van een grote elektriciteitsschok.

Lees verder na de advertentie.

Een gaaf detail dat Rovio aan de game heeft toegevoegd, is de aangepaste soundtrack. De klanken van het originele Star Wars zijn duidelijk te herkennen, maar ze hebben er net een leuke Angry Birds-twist aan gegeven.

Download: Angry Birds Star Wars (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu