Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Schiet bubbels met boze vogels in Angry Birds Stella POP!

Wouter Nijsen
14 maart 2015, 17:13
1 min leestijd
Schiet bubbels met boze vogels in Angry Birds Stella POP!

Angry Birds Stella POP werd gisteren uitgebracht in Google Play en is alweer de twaalfde game uit de populaire spelreeks.  Stella POP pakt het echter iets anders aan dan zijn voorgangers.

Lees verder na de advertentie.

Bubbels schieten met boze vogels

Iedereen is bekend met de opzet van Angry Birds en na inmiddels 12 games begint deze wel te vervelen. Daarom maakte ontwikkelaar Rovio al eerder uitstapjes naar het rpg- en racegenre. Met Angry Birds Stella POP slaan de makers opnieuw een andere weg in, al komt het spelprincipe je hoogstwaarschijnlijk bekend voor.

Stella POP is namelijk een zogenoemde bubble-shooter, waarbij het de bedoeling om met gekleurde bolletjes de groene varkentjes in een groot  speelveld weg te spelen. In Stella POP doe je dit met de bekende catapult, die wordt bediend door de kenmerkende  vogeltjes. Wanneer je een spelletje start, zie je bovenaan de doelstelling en je voortgang staan. Onderaan zie je hoeveel bubbels je hebt om het level te voltooien.

Tijdens het spelen heb je de beschikking over diverse power-ups, die het scoren van punten en  uitspelen van levels een stuk gemakkelijker maken. Ze zijn overigens ook via een in-app-aankoop aan te schaffen, maar niet per se benodigd.

Zoals we van eerdere games  gewend zijn, is ook Angry Birds Stella POP voorzien van kleurrijke omgevingen, tientallen spelwerelden  en een  geinige soundtrack. Dit alles zorgt ervoor dat Stella POP als een echte Angry Birds-games aanvoelt.

Angry Birds Stella POP voor Android downloaden

Angry Birds Stella POP doet weinig  nieuws, maar is leuk om af en toe op te pakken. Via de onderstaande link is het spelletje gratis te downloaden. Zorg dat je voor de installatie beschikt over Android 4.0 of hoger.

Download Angry Birds Stella POP in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu