Terugkeer boze vogels: Angry Birds Stella verschijnt deze herfst

Gijs Ettes
13 februari 2014, 15:14
1 min leestijd
Terugkeer boze vogels: Angry Birds Stella verschijnt deze herfst
Angry Birds Stella

De Finse ontwikkelaar Rovio heeft vandaag bekendgemaakt dat ze werken aan een nieuw deel in de Angry Bird-serie genaamd Angry Birds Stella. Inmiddels zijn er al acht varianten op het origineel uit 2009 verschenen. In die games voegde Rovio talloze nieuwe vogels toe aan het nest. Angry Birds Stella gooit het over een iets andere boeg en introduceert nieuwe vrouwelijke personages. Of je het met Stella en haar vrienden ook weer opneemt tegen de groene varkentjes is nog niet bekend.

De game vertelt het verhaal van een groep vogelvriendinnetjes, onder wie Stella zelf, die het niet altijd even goed met elkaar kunnen vinden. Ongetwijfeld zal Angry Birds Stella garantstaan voor miljoenen downloads wanneer de game deze herfst in de Play Store en App Store verschijnt.

Lees verder na de advertentie.

Angry Birds is één van de meest succesvolle apps van de afgelopen jaren. Er is dan ook een hele franchise omheen gebouwd met diverse accessoires, kledingstukken, speelgoed en een heuse tekenfilm en speelfilm (Rio) waarin een rol voor de boze vogels is weggelegd. Angry Birds betekende de doorbraak voor Rovio en is nog steeds een van de bestverdienende apps in Google Play.

De kartgame Angry Birds Go is de laatste titel die is verschenen in de populaire serie. Je kunt het spel gratis downloaden via onderstaande link. Voor meer games kun je terecht in ons grote Android games-overzicht.

Download: Angry Birds Go! (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu