De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Download: Angry Birds Stella nu beschikbaar in Google Play

Wouter Nijsen
4 september 2014, 14:20
2 min leestijd
Download: Angry Birds Stella nu beschikbaar in Google Play
Angry Birds Stella

Angry Birds Stella, de tiende(!) game uit de Angry Birds-serie, is vanaf nu te downloaden in Google Play. Ontwikkelaar Rovio Entertainment heeft gekozen voor de bekende aanpak als het op gameplay aankomt, want na uitstapjes naar het race- en rpg-genre keert de serie met Angry Birds Stella weer terug op het bekende nest. Dat betekent boze vogeltjes afvuren op groene varkens.

Rovio heeft  de game  voorzien van nieuwe vogels en omgevingen en dit ziet er – zoals we van Angry Birds gewend zijn – vrolijk en kleurrijk uit. Toch zul je er snel achter komen dat de game vooral een herhaling van zetten is…

Lees verder na de advertentie.

Angry Birds zoals je  gewend bent

Angry Birds Stella

In tegenstelling tot voorgaande Angry Birds-games speel je ditmaal dus met een aantal nieuwe vogels en zal alleen hoofdpersonage Stella je bekend voorkomen. Iedere vogel uit de nieuwe ‘flock’ heeft de beschikking over speciale mogelijkheden  die je helpen bij het voltooien van de ruim 120 levels. Dit wil je natuurlijk zo succesvol mogelijk doen en in Angry Birds Stella tref  je de bekende opzet aan.

In elk level probeer je weer zo veel mogelijk punten te scoren die uiteindelijk voortvloeien in een aantal sterren. In de eerste levels behaal  je met gemak telkens het maximaal aantal van  drie  sterren, maar wanneer je verder komt in de game zul je merken dat de moeilijkheidsgraad behoorlijk wordt opgeschroefd.

Nieuwe unlockables in  Angry Birds Stella

Een nieuwe feature in Angry Birds Stella is  het  fotoboek. Het idee hierachter is  dat je door het behalen van een aantal sterren nieuwe foto’s en daarmee outfits voor de personages vrijspeelt. Omdat de game, zeker naarmate je meer levels voltooit, niet makkelijker wordt, moet je levels best vaak opnieuw spelen om genoeg sterren te behalen. Uiteindelijk zal het voor alleen de echte fans interessant zijn om het hele fotoboek te unlocken en zullen casual-spelers al snel genoegen nemen met minder items.

Wat nog de moeite waard is om te vermelden, is het feit dat Angry Birds Stella free-to-play is. De game is in principe gratis, maar je kunt munten kopen voor meer levens en power-ups. De prijzen van deze munten lopen behoorlijk uiteen: van 1,87 euro tot ruim 50 euro. Ook toont de game regelmatig advertenties in de vorm van korte teasers voor andere mobile games. Die zijn  best irritant aangezien ze vaak terugkomen. Desondanks steekt Angry Birds Stella goed in elkaar en de game is leuk om even snel wat tijd te doden.

Download Angry Birds Stella in Google Play (Gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu