Angry Birds Transformers nu te downloaden in Google Play

Angry Birds Transformers is een nieuwe game van Rovio in de Angry Birds-lijn, waarin je deze keer geen vogels via katapulten naar groene varkens schiet. In deze game zijn de vogels veranderd in Transformers en rennen zij in een level terwijl jij op objecten moet drukken. Die kun jij vervolgens opblazen met lasers en raketten van jouw Transformer-bird.

Het doel is om alle groene varkens van de objecten af te blazen. Daarnaast kun je ook met vrienden specialen, om levels zo samen te voltooien.


Verder biedt de game de mogelijkheid om je Transformer-bird up te graden met sterkere wapens en nieuwe vaardigheden en nieuwe voertuigen vrij te spelen, zoals een vrachtwagen, tank of vliegtuig.

Angry Birds Transformers video

Laatste Angry Birds-nieuws

Download

Angry Birds Transformers is gratis te downloaden in Google Play, maar biedt wel in-app-aankopen. De game is echte rook zonder in-app-aankopen prima te spelen, hoewel het geforceerde tijdslimiet tussen upgrades erg vervelend kan zijn.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download Angry Birds Transformers in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.