Angry Birds: volledige versie vanaf nu gratis te downloaden

angry birdsDe volledige versie van Angry Birds is vanaf nu te downloaden via GetJar.com. Binnenkort verschijnt de betaalde versie in de Android Market. In de gratis applicatie zitten advertenties, terwijl die in de betaalde versie ontbreken. Zo kan iedereen genieten van de volledige versie van het populaire puzzelspelletje. Haal Angry Birds binnen door op deze link te klikken.

Hoe het werkt

In Angry Birds draait het erom dat je groene varkens vermorzelt door gekleurde vogels te schieten met een katapult. Er zijn normale vogels, vogels die in de lucht in drieën splitsen, vogels die kunnen versnellen en vogels die ontploffen als bommen. Maak gebruik van de mogelijkheden van iedere soort en zorg dat je de varkens vernietigt.

In ieder level zijn drie sterren te halen. Je scoort veel punten als je vogels weet te sparen. Je hebt namelijk maar een paar vogels tot je beschikking om af te vuren. Als je de groene varkens met één vogel uitschakelt, dan leveren de overgebleven vogels veel punten op. Gebruik je alle vogels? Vaak haal je dan slechts één ster. Het is een aardige uitdaging om ieder level met drie sterren af te ronden.

Succesvolle beta

De afgelopen maanden konden gebruikers de bètaversie van Angry Birds krijgen via de Android Market. Deze is meer dan één miljoen keer gedownload.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Toekomst

De ontwikkelaars van Rovio beloven in de toekomst meer Angry Birds-spellen uit te brengen. Geen Angry Birds 2, maar volledig nieuwe concepten met in de hoofdrol de boze vogels uit het puzzelspel. Wij denken: Angry Birds Kart!

Ga snel aan de slag met Angry Birds door naar de website van GetJar.com te gaan.

Dank aan de tipgevers: Kevin en Jimmy

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.