Angry Birds, waar blijven jullie?

Redactie
25 augustus 2010, 12:05
1 min leestijd
Angry Birds, waar blijven jullie?
angry birds

Het populaire spelletjes Angry Birds is beschikbaar voor webOS. Eigenaars van een Palm Pre en Palm Pixi kunnen de applicatie nu downloaden. Dit is nogal zuur voor Android-gebruikers, want zij staan in de kou. De ontwikkelaars van Angry Birds beloofden in juli dat de applicatie in de zomer in de Market verschijnt. Dan mogen ze opschieten, want de herfst nadert met rasse schreden.

Maandag maakten de ontwikkelaars van Rovio bekend dat ze mogelijk stappen ondernemen om van Angry Birds een film te maken. Regelmatig kloppen er interessante partijen aan de deur van Rovio. Ontwikkelaars Vesterbacka en Hed beweren dat ze over elk aanbod “serieus nadenken”.

Lees verder na de advertentie.

Angry Birds is uitgegroeid tot een ongekende hype en staat al maandenlang in de top 10 van bestverkochte apps in de App Store. Bij Angry Birds gaat het erom met een katapult vogels te schieten, waarbij je boosaardige groene varkens moet vernietigen. Het doel van Angry Birds is om met zo weinig mogelijk vogels alle aanwezige varkens kapot te maken.

Gelukkig is er al wel een bètaversie uit van Angry Birds met vijf thema’s en 21 levels per thema. Kortom, meer dan honderd levels met vliegende vogels en groene varkens. Hieronder een preview van Angry Birds voor Android. Laten we hopen dat het spelletje snel onze kant op komt!

Categorie: Games
Spotlights: Google Play, webOS

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's