ANWB Onderweg update brengt handige auto- en ov-planner

Redactie
2 mei 2014, 15:14
1 min leestijd
ANWB Onderweg update brengt handige auto- en ov-planner
anwb onderweg update

ANWB Onderweg heeft een update onvangen die een handige auto- en ov-planner in de Android-app integreert. Door de nieuwe routeplanner wordt het enorm gemakkelijk om in de vrij uitgebreide app je ov-reis te plannen en deze te vergelijken met een auto route.

“Achter aansluiten in de file hoeft niet meer. ANWB Onderweg biedt alternatieven in de vorm van openbaar vervoer (OV) en samenrijden (carpooldienst). Plan je de route met het OV (trein, bus, tram, metro en veerboot) of vertelt je met wie je kunt meerijden. Met deze update kun je nu ook routes plannen en auto en OV met elkaar vergelijken”, aldus de ANWB.

Lees verder na de advertentie.

ANWB Onderweg update

Verder wordt het door de ANWB Onderweg update mogelijk om persoonlijke routes en alternatieve routes aan te maken met je ANWB-account. Ook bij de parkeren-sectie zijn enkele verbeteringen doorgevoerd. De ANWB meldt nu dat ze hard werken aan een volgende update waar ze voor elektrische rijden de laadpalen toevoegen en notificaties integreren.

ANWB Onderweg brengt je in één app alles wat je onderweg nodig hebt: verkeersinformatie (files, flitsers en werkzaamheden), openbaar vervoer reisinformatie, samen rijden, benzineprijzen, parkeertarieven, parkeergeld betalen in meer dan 100 steden, de Wegenwacht en hulp bij schade.

Download de app

ANWB Onderweg is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 2.3.3 en hoger.

Download: ANWB Onderweg (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu