ANWB Weg Pech: speel een spelletje met de Wegenwacht

weg pech anwbDe ANWB heeft vandaag een nieuwe app uitgebracht, met de naam Weg Pech. Het gaat om een app die gemaakt is om het 65-jarig bestaan van de Wegenwacht te vieren. Die organisatie heeft als doel om leden met pech zo snel mogelijk weer op de weg te krijgen. In de game Weg Pech mag je bewijzen, dat jij dat ook kunt. In het officiële Wegenwacht-spel Weg Pech merk je hoe lastig het is om iedereen zo snel mogelijk te helpen.

De game is zo realistisch mogeiljk gemaakt: je moet op de snelweg eerst een lepelwagen sturen en moet er rekening mee houden dan sommige pechgevallen langer duren dan andere. In de game kun je de uitdaging aangaan met familie en vrienden. Heb je een goede score, dan publiceer je deze op Facebook of Twitter om anderen te laten zien dat je een topmonteur bent. De Wegenwacht heeft gekozen voor een verslavend spelletje in de variant tijdmanagementspel.

Downloaden uit de Android Market: ANWB Weg Pech (gratis)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.