ANWB Wegenwacht krijgt grote update met nieuw en fris design

Redactie
15 januari 2014, 16:04
1 min leestijd
ANWB Wegenwacht krijgt grote update met nieuw en fris design
ANWB Wegenwacht

De ANWB heeft zijn Android-app ANWB Wegenwacht van een geheel nieuw en fris design voorzien. Het vorige ontwerp, dat grotendeels grijs was en bestond uit gele iconen die rechtstreeks uit 1999 leken te komen, is compleet weggegooid. In plaats daarvan maakt de ANWB Wegenwacht-app gebruik van een mooi en fris design dat lekker overzichtelijk en handig in gebruik is.

Naast een nieuw design dat geheel 2014-proof is, biedt de app na de update ook meer functionaliteiten. Zo is er een nieuwe knop aanwezig, ‘Advies en Onderhoud’, waar je allerlei tips en trucs van de wegenwacht kunt vinden. Dat is niet alleen handig: de tips zijn ook nog eens heel fijn gesorteerd. Denk bijvoorbeeld aan een indicatie van verschillende meldingen in de auto: welk icoontje krijg je als de rem het niet meer goed doet? Ook zijn er adviesvideo’s aanwezig.

De app fungeert natuurlijk ook als communicatiemiddels met de ANWB: met een druk op de knop kun je pech-onderweg-dienst bellen en direct je locatie doorgeven. Scheel hen en jou tijd. Daarnaast kun je jouw wegenwacht-account aanpassen.

Lees verder na de advertentie.

Over de ANWB Wegenwacht-app

Met de Wegenwacht applicatie van de ANWB kunt u snel en gemakkelijk in contact komen met de Wegenwacht. Zowel in binnenland als buitenland* weet de Wegenwacht waar u staat. Met behulp van de applicatie wordt namelijk een telefoonverbinding tot stand gebracht waarbij, indien gewenst, tevens uw locatie wordt doorgeven aan de ANWB. Dit kan u tijd en moeite besparen bij het beschrijven van uw locatie.

ANWB Wegenwacht is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android 2.3 en hoger. De app werkt ook zonder ANWB-abonnement, maar enkel leden kunnen van veel voordelen profiteren. Lid worden kan ook middels de app.

Download: ANWB Wegenwacht

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu