De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Apex Launcher krijgt Material Design en andere Lollipop-goodies

Redactie
22 december 2014, 10:54
1 min leestijd
Apex Launcher krijgt Material Design en andere Lollipop-goodies

Apex Launcher heeft een update gekregen die de app allerlei Android Lollipop-verbeteringen brengt, waaronder het langverwachte Material Design voor zowel de app als de launcher.

Lees verder na de advertentie.

Apex Launcher 3.0 gaat opnieuw de concurrentie aan met Nova Launcher, dat enkele weken geleden al van de Lollipop-update is voorzien. De Apex Launcher Lollipop-versie is grotendeels gelijk aan de Google Now Launcher, waar wij enorm te spreken over zijn. Apex Launcher brengt echter meer aanpassingsopties naar jouw smartphone of tablet.

Als je Apex Launcher nu installeert, krijgt je smartphone zonder Android 5.0 al wel de Lollipop-look.

Apex Launcher Lollipop-versie

Het nieuwe Material Design kenmerkt zich door de ronde witte app-drawer, waar het overzicht met apps uit verschijnt. Verder zijn de iconen binnen Apex Launcher aangepast om meer binnen Lollipop te passen, waarbij ook de animaties, folders, de zoekbalk en het scroll-icoon aan de nieuwe Android-versie zijn aangepast.

Apex Launcher laat je verder heel veel instellen, zoals eigen iconen per app, de scrollsnelheid, het aantal iconen in de onderste dock en welke iconen je in de app-drawer wilt zien. Daarmee is Apex Launcher een zeer fijne launcher die zich baseert op het fraaie stock design van de Google Now Launcher, en veel opties voor de veeleisende gebruiker toevoegt.

Download Apex Launcher

Apex Launcher is te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.0.3 en hoger. Een premium-versie van Apex Launcher, waarmee je toegang krijgt tot alle features, is te koop voor 2,99 euro.

Download Apex Launcher in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's