Apex Launcher update brengt fijne nieuwe KitKat-goodies voor iedereen

Redactie
22 december 2013, 12:49
1 min leestijd
Apex Launcher update brengt fijne nieuwe KitKat-goodies voor iedereen
Apex Launcher update

De nieuwe versie van Apex Launcher is gevuld met fijne en nieuwe KitKat-goodies. Daarmee brengt de Apex Launcher update veel dezelfde features die normaliter alleen voor toestellen met Android 4.4 KitKat beschikbaar zijn, zoals een transparante statusbalk.

Een transparante statusbalk zorgt ervoor dat de wallpaper groter lijkt en het uiterlijk van Android rustiger en meer minimalistisch wordt.

Lees verder na de advertentie.

Apex Launcher update

De laatste versie van Apex Launcher wil nog meer KitKat-features naar je Android-toestel brengen. Dit houdt in dat je onder andere de scroll-indicator, folders, het lettertype en het icoon van de app-drawer van Android 4.4 krijgt.

Daarnaast zijn er ook de quick search-balk in de stijl van KitKat aanwezig en enkele andere handige visuele opties van de laatste Android-versie aanwezig.

Apex heeft ook een reeks aan bugfixes doorgevoerd, waaronder een verbetering voor de folders en iconen die soms plotseling konden verdwijnen.

De Apex Launcher update is beschikbaar voor apparaten met Android 4.0.3 en hoger. De app is gratis in Google Play te downloaden, maar kent ook een premium-app   2,99 euro met meer features. Deze is echter niet nodig om van de KitKat-goodies te kunnen genieten.

Lees meer over Apex Launcher

Naast Apex Launcher is ook Nova Launcher een fijne optie. De laatste Nova Launcher Beta voegde soortgelijke features toe.

Download: Apex Launcher (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu