App-cache van Vine neemt nog veel opslagruimte in beslag

Gijs Ettes
15 juni 2013, 9:58
1 min leestijd
App-cache van Vine neemt nog veel opslagruimte in beslag
Vine

Een Reddit-gebruiker heeft ontdekt dat de Android-versie van Vine nog erg veel data in je cache bewaart, waarschijnlijk door het opslaan van alle video’s die je bekijkt.

Lees verder na de advertentie.

Reddit-gebruiker Sehmon3 had namelijk al 1,08GB aan data in zijn app-cache van Vine, zo meldde hij op Reddit. Als je bijvoorbeeld met een Samsung Galaxy S4 van 8GB werkt – waarvan al meer dan de helft van je opslagruimte wordt ingenomen door de TouchWiz-apps – is dit uiteraard snel te voelen.

Mede-oprichter Dom Hofmann reageerde in een reactie echter al snel op het kritiekpunt. “We werken momenteel aan een fix voor dit probleem en voor verschillende andere dingen. We zijn nog een klein team met veel werk voor de boeg. Daarom gaan we de hele zomer lang snelle, significante updates uitbrengen.” Hierbij gaf Hofmann ook aan dat hier Android-specifieke functies zullen bij zitten.

In reacties op andere gebruikers gaf Hofmann eveneens aan dat ze kijken naar een Vine-versie voor Android 2.3-toestellen, en dat ze nog veel willen doen aan de soms lange laadtijden in de Android-versie van de app. Vine is sinds 3 juni beschikbaar voor Android.

VineAndroidBlog_0

Via: DroidDog

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu