App van de week: snelle nieuws-app Upcoming

upcoming

De naam Upcoming zegt al iets over wat deze app anders maakt dan de rest: snelheid. Upcoming is een mooie app met verschillende feeds van allerlei categorieën nieuws. De inhoud van de app wordt vliegensvlug verzameld door de zogenaamde `Content Kings & Queens`, die op een verschrikkelijk snel tempo het complete internet uitkammen voor de laatste trends.

Upcoming werkt met drie hoofdcategorieën

Het beginscherm van de app is vertrouwd vormgegeven volgens de Holo-guidelines, wat ik persoonlijk top vind. De app heeft drie hoofdcategorieën aan de bovenkant: Upcoming, Trending in NL en Trending Video.

small

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Upcoming is de begincategorie, met daarin de nieuwste posts en trends op het internet. In deze begincategorie zitten nog een hoop sub-categorieën, zoals Tech, Entertainment en WTF. Trending in NL is de de tweede categorie, met trends die in het regenachtige Nederland op dit moment knallen.

De derde categorie, Trending Video,  is voor mij een favoriet. Hij bevat namelijk een schitterende feed met verschillende video-websites. De inhoud van die feed lijkt voor een groot deel te bestaan uit YouTube-content, maar ook het Nederlandse Dumpert en Uitzending Gemist staan er fijn tussen!

Kortom: een app vol genadeloze posts met trends in iedere categorie, die er voor zorgt dat je je nooit meer kapot hoeft te vervelen als de regen weer eens met bakken uit de lucht valt.

Download: Upcoming (gratis)

Dit artikel is geschreven door  Mees Boeijen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.