AppBrain: snel en eenvoudig Android-applicaties zoeken en installeren

Wouter Nijsen
28 februari 2010, 11:16
1 min leestijd
AppBrain: snel en eenvoudig Android-applicaties zoeken en installeren
android army

AppBrain is een website, bedoeld voor het zoeken naar Android-applicaties. Naast een overzicht van alle beschikbare betaalde en gratis Android-applicaties heeft AppBrain iets extra’s te bieden. Via een eigen Android-applicatie is het namelijk mogelijk om snel en eenvoudig applicaties te installeren die je via de website hebt uitgezocht. De applicaties die je via de website selecteert worden namelijk in een zogenaamde application wishlist gezet. Door nu de AppBrain-applicatie op je Android telefoon te starten zal deze wishlist gesynchroniseerd worden met je telefoon. Op dat moment worden de applicaties in die lijst automatisch uit de Android Market opgehaald  en op je Android telefoon geïnstalleerd.

Dit systeem werkt voor zowel gratis als betaalde applicaties. Voor de betaalde apps zul je wel voorafgaand aan de download op je Android-telefoon het betalingsproces moeten doorlopen. Je kunt je application wishlist ook met je vrienden delen om ze eenvoudig deelgenoot van je must-have applicaties te maken.

Lees verder na de advertentie.

Om gebruik van AppBrain te kunnen maken is registratie met je Google-account wel noodzakelijk. Na registratie ontvang je per e-mail de downloadlink voor de AppBrain Android-applicatie. Het aanbod van AppBrain is voorlopig nog beperkt tot de Amerikaanse Android Market, maar andere landen zullen snel toegevoegd worden. Zelf proberen? Surf dan naar www.appbrain.com.

appbrain application browser

Via: Android tapp

Categorie: Tools
Spotlights: Android, Apps

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's