De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Appie-app voor Android krijgt update: dit is er nieuw

Wouter Nijsen
7 februari 2019, 16:58
1 min leestijd
Appie-app voor Android krijgt update: dit is er nieuw

De Appie-app van de Albert Heijn heeft een kleine, maar fijne update gekregen. Zo is het nu mogelijk om de voedingswaarde van je eerder gekochte producten te checken, zodat je bijvoorbeeld weet hoeveel suiker en zout er in je boodschappen zit.

Appie-app voor Android krijgt update

Met de Appie-app kun je met je smartphone je boodschappen selecteren en deze laten bezorgen, of klaar laten zetten bij een Albert Heijn Pick Up Point. De app is populair, steekt logisch in elkaar en bevat een groot assortiment, recepten en kan je boodschappenlijstje zelfs sorteren op de looproute van de Albert Heijn-winkel in jouw buurt.

Door de nieuwste update wordt de app weer een stukje fijner in gebruik. Allereerst worden boodschappen op woensdag en donderdag voortaan vanaf 50 euro bij je thuis bezorgd, waar dat voorheen 70 euro was. Daarnaast is er een handige functie voor als je bewust met je eten bezig bent. Je kunt nu bij eerder gekochte producten zien wat de voedingswaarde per 100 gram is.

appie-app

Dit kon je al checken door bij afzonderlijke producten op ‘Details’ te tikken en naar beneden te scrollen, waarna een tabel met voedingswaarden verschijnt. Het verschil is dat de voedingswaarden nu direct worden getoond wanneer je het ‘Eerder gekocht’-menu opent. Daardoor wordt het iets makkelijk om te checken hoeveel kilocalorieën, suikers, zout en eiwitten de door jouw gekochte producten bevatten.

Download de Appie-app

De nieuwste versie van de Appie-app is via onderstaande link te downloaden. De applicatie werkt op bijna iedere Android-telefoon en staat gratis in de Play Store. Om boodschappen te bestellen heb je wel een AH-account nodig.

Download Appie in de Play Store (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu