Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Word socialer met AppLess, de app die je app-verslaving wil minderen

Redactie
5 juni 2015, 19:02
1 min leestijd

AppLess wil je smartphone- en app-verslaving tegengaan door je uit te dagen om je smartphone of apps die afleiden voor een periode niet te gebruiken, zodat je socialer bent of je beter kunt concenteren.

Lees verder na de advertentie.

“Deze app stimuleert je om minder je telefoon te gebruiken en tevens kun je vrienden uitdagen om AppLess te gaan. Handig voor op je werk, studie of in de kroeg. Daarnaast heb je inzicht in hoeveelheid tijd die je aan je app’s spendeert en hoe vaak je deze opent”, aldus ontwikkelaar Derk Noordhuis. De app verkeert momenteel in de bètafase, maar is voor iedereen te downloaden.

Word socialer met  AppLess

In het beginscherm van AppLess kun je instellen hoelang je specifieke apps of je gehele smartphone niet wilt gebruiken. Vervolgens checkt de app bij of je wel aan de regels houdt. Ook handig is de sectie met details over je app-gebruik, waar je precies kunt zien hoeveel tijd je aan specifieke apps besteedt. Dat kan met socialemedia-apps behoorlijk zijn.

Een leuke functie van AppLess is de mogelijkheid om vrienden uit te dagen om specifieke apps of hun smartphone niet te gebruiken. Handig voor tijdens een avondje  borrelen.  Via de app kun je onder andere wedden voor een aantal biertjes, waarna de verliezer moet betalen.

App in beeld

Download  AppLess

AppLess is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 3.0 en hoger.

Download AppLess in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu