De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Zo check je Play Store-koopjes met AppSales

Colin Baak
26 augustus 2021, 15:28
2 min leestijd
Zo check je Play Store-koopjes met AppSales

De Google Play Store bevat miljoenen gratis en betaalde apps, games en andere content. Play Store-korting checken kan met AppSales. Wat die app nog meer te bieden heeft, lees je hier.

Lees verder na de advertentie.

Op zoek naar Play Store-korting? Check AppSales

Voor een goede app of game in de Play Store moet je soms de portemonnee trekken. Dat is helemaal niet erg. Kun je een app of game met korting aanschaffen, dan is dat natuurlijk wel mooi meegenomen. Ook daarvoor vind je allerlei apps in de winkel van Google en AppSales is en blijft onze persoonlijke favoriet.

Duidelijk design met tabbladen

De applicatie heeft een simplistisch uiterlijk met aan de onderkant verschillende tabbladen. Zo kun je ‘Hoogtepunten’ checken: aanbiedingen van apps en games gekozen door het team achter AppSales. Bij het tabblad ‘Nu gratis’ check je wat er geheel is afgeprijsd. Het derde tabblad ‘Verkoop’ toont ook allerlei aanbiedingen, maar is een wat vreemde eend in de bijt.

Het vierde tabblad toont de ‘Volglijst’. Zo kun je apps en games selecteren. Is daarvan iets in de aanbieding, dan zie je dat in dat tabblad. Het vijfde tabblad ‘Grafieken’ toont wat extra inzicht in prijsdalingen en -stijgingen van bepaalde applicaties.

Filters en meer informatie

Je kunt apps die je ziet ook naar rechts schuiven, om zo uit te sluiten van de AppSales. Dan zie je ze nooit meer in de lijstjes voorbij komen. Als je een app, game of icon-pack al hebt aangeschaft of je hebt er gewoon geen interesse in, dan hoef je natuurlijk ook niet te weten of iets in de aanbieding is.

Houd je een applicatie even ingedrukt, dan zie je direct meer informatie zoals het kortingsbedrag en het prijsverloop van afgelopen 60 dagen. Spot je een verkeerde prijs, dan kun je die doorgeven of apps toevoegen aan de verlanglijst. Natuurlijk vind je daar ook de knop naar de Play Store zelf, zodat je de app of game direct kunt kopen.

Filters instellen, bijvoorbeeld voor het kortingspercentage, aantal downloads of de minimale beoordeling is ook mogelijk. Daarnaast kun je filteren op categorieën of ontwikkelaars uitsluiten. Zelf een bepaalde app opzoeken is echter niet mogelijk en dat is nog steeds een groot gemis.

Gratis en betaalde variant AppSales

Je kunt gratis met AppSales aan de slag, maar er is ook een betaalde versie. Voor een jaarlijks bedrag van 1,99 euro zie je zo geen advertenties meer, kun je een uitgebreide prijsgeschiedenis per app of game zien en maximaal 200 prijzen van geselecteerde apps en games volgen. Tot slot kun je dan ook instellen dat je een e-mail ontvangt als een gepinde app of game te krijgen is met korting.

AppSales

ts-apps

Gratis via Google Play

Meer Back to School-artikelen in augustus:

Je leest een artikel dat eerder op onze website is verschenen. We hebben de informatie bijgewerkt en het artikel opnieuw gepubliceerd.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu