AR Blitz: Augmented reality game met een a4'tjeAR Blitz is een 3D-puzzelspel die gebruik maakt van augmented reality en je alleen maar kunt spelen als je bereid bent een a4’tje uit te printen met daarop een marker. Deze marker dient als referentiepunt voor de game waarop de puzzelstukken worden geprojecteerd. Zonder ouderwets een printje te hebben gemaakt dus geen spelplezier.

Doel van het spel is om in één minuut de hoogste score te bereiken. Om het te spelen moet je verschillende vormen die uit een hol naar boven komen raken. Als je combinaties van dezelfde vormen maakt krijg je punten. Hoe beter de combinatie, hoe meer punten je verdient. Je kunt kiezen uit drie moeilijkheidsgraden: Easy, Medium en Hard. De game maakt gebruikt van OpenFeint zodat je je scores ook met je vrienden kunt vergelijken.

De game is gemaakt met behulp van Unity 3D en Qualcomm Augmented Reality technologie en heeft een redelijke snelle processor nodig om goed te draaien. Oudere telefoons zoals de HTC Hero en de LG Optimus werken niet met het spel. Als je de marker niet uitprint is de game ook echt niet te spelen, dus zonder printer kom je niet ver.

Downloaden via Android Market: AR Blitz (gratis) & de verplichte marker

Bron: Eurodroid

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.