De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Archos introduceert GamePad 2: 7 inch gametablet voor 200 euro

Redactie
10 oktober 2013, 7:59
1 min leestijd
Archos introduceert GamePad 2: 7 inch gametablet voor 200 euro
GamePad 2

Archos heeft de Gamepad 2, een 7 inch gametablet met een adviesprijs van 200 euro, aangekondigd. De gametablet is de opvolger van de GamePad 1 en heeft een 7 inch hd ips-scherm met een resolutie van 1280 bij 800 pixels.

Net als zijn voorganger is de tablet voorzien van fysieke knoppen waardoor de GamePad 2 eenzelfde design als de PlayStation Vita heeft.

Lees verder na de advertentie.

Verder beschikt de GamePad 2 over een 1,6GHz quadcore-processor, 2GB aan werkgeheugen en 8 of 16GB aan opslagruimte dat met een microSD-kaart uitbreidbaar is. Ook is er dualband-wifi, bluetooth 4.0, een hdmi-uitgang en Android 4.2 (Jelly Bean) te vinden. Het apparaat weegt zo’n 400 gram, de batterijduur blijft vooralsnog onbekend.

GamePad 2: de mogelijkheden

gamepad2_Face_slide_3

Met onze GamePad 2 hebben we betere controllers, een grotere batterij, een HD –scherm en een snellere processor”, aldus directeur Loic Poirier van Archos. “We zijn verheugd om samen te werken met een toonaangevend bedrijf als Gameloft. Daarbij pre-installeren we twee visueel prachtige titels voor een geweldige game-ervaring.” De titels zijn Asphalt 8 Airborne en Modern Combat 4 : Zero Hour, die beide van Gameloft afkomstig zijn.

De GamePad 2 gebruikt een speciale mapping tool waarmee de knoppen aan verschillende acties binnen een game kunnen worden toegewezen. Hierdoor kun je games met een echte fysieke controller spelen. Daarnaast biedt Archos een speciale Game Zone aan waar allerlei games beschikbaar zijn die de fysieke knopen van de GamePad 2 direct ondersteunen.

De Archos GamePad 2 zal eind oktober beschikbaar zijn in Nederland voor een adviesprijs van 199,99 euro.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu