Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Assassin’s Creed Pirates komt in herfst naar Android

Redactie
11 september 2013, 9:20
1 min leestijd
Assassin’s Creed Pirates komt in herfst naar Android
assassin's creed pirates

Assassin’s Creed Pirates komt in de herfst naar Android. De nieuwe game van Ubisoft is een toevoeging aan de zeer succesvolle Assassin’s Creed-reeks waar Assassin’s Creed: Black Flag, die eveneens om piraten draait, de aankomende versie van is. De Android-game is een strategie- en actiegame die zich afspeelt op zee. In Assassin’s Creed Pirates speel je een piraat die de Caraïben verkent, op zoek naar goud en roem.

Lees verder na de advertentie.

Assassin’s Creed Pirates draait op je schip

In Assassin’s Creed Pirates bestuur je de Alonzo Batilia, het schip waar jij de ambitieuze kapitein van bent. Je moet je gehele crew aansturen en je schip zo sterk en krachtig mogelijk houden. Laatstgenoemde kan door upgrades te kopen, de crew moet eveneens ingehuurd worden. Voor beide versterkingen is dus geld nodig, en dat verdien met je veroverde schatten.

Assassins-creed-pirates-android-game-1

In de game vuur je kanonskogels op andere schepen af, maar het is ook mogelijk om vrij te varen door de wateren van de Caraïben. Verder informatie blijft vooralsnog onbekend, waaronder de exacte releasedatum, een prijs en op welke Android-versies Assassin’s Creed Pirates allemaal kan draaien. Ubisoft heeft wel een trailer vrijgegeven.

Assassin’s Creed Pirates trailer

Meer Android-games?

Bekijk ook onze lange lijst met de populairste en beste Android games.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu