De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

ASTRO File Manager krijgt grote update met geheel nieuw Holo-design

Redactie
29 augustus 2012, 15:17
1 min leestijd
ASTRO File Manager krijgt grote update met geheel nieuw Holo-design
ASTRO File Manager

Eén van de meest populaire bestandsbeheerders voor Android, ASTRO File Manager, heeft zijn app een nodige update gegeven die op dit moment alleen beschikbaar is voor Jelly Bean-gebruikers. Het grootste nadeel van ASTRO File Manager is het uiterlijk, dat nog steeds lijkt alsof het uit de Cupcake-periode van Android stamt. Met het nieuwe icoon en een compleet vernieuwde interface wil de app een frisser imago krijgen. Gebruikers met Android 4.0 en 2.3 worden binnenkort ook ondersteund.

ASTRO File Manager heeft een geheel nieuw startscherm waar je naar bestanden kunt zoeken, op type (documenten, video’s, foto’s, muziek) kunt sorteren en welke bestanden je recent hebt geopend. Als je naar links swiped, zie je een overzicht van de bestandslocaties met onder andere je lokale opslag, Google Drive en Dropbox. De laatste twee diensten kunnen aan ASTRO File Manager worden gekoppeld. Met een swipe naar rechts open je de instellingen en de drie tools: SD Card Usage, Task Killer en Application Manager. Hiermee kun je respectievelijk de status van je opslag zien, programma’s stopzetten en back-ups maken van geïnstalleerde apps.

Lees verder na de advertentie.

De rest van de bekende functies van Astro File Manager blijven intact, zoals het kopiëren, plakken, verwijderen en hernoemen van bestanden. Het is ook mogelijk om mappen en ZIP-bestanden aan te maken en bestanden via de ingebouwde deelfunctie van Android met anderen te delen.

ASTRO File Manager is gratis in de Google Play Store te downloaden. Als je de in-app advertenties wilt verwijderen, kun je de premium app van 3,99 euro aanschaffen.

Download: ASTRO File Manager (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu