De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Puzzel met atomen in het nieuwe Atomas voor Android

Wouter Nijsen
12 juli 2015, 11:07
2 min leestijd
Puzzel met atomen in het nieuwe Atomas voor Android

Aan puzzelgames geen gebrek in Google Play, maar de nieuwe Android-game Atomas geeft er gelukkig een eigen draai aan het genre. Dat maakt het spelletje redelijk uniek en leuk om te spelen.

Lees verder na de advertentie.

Dit doe je in Atomas

Atomas is een toffe nieuwe puzzelgame die iets leuks doet. De ontwikkelaars hebben er namelijk voor gekozen om scheikunde toe te passen, wat zich uit in een grote hoeveelheid atomen waarmee je moet puzzelen. Gelukkig hoef je geen verstand van scheikunde te hebben om de game te kunnen spelen. Volgens de mensen achter Atomas heb je het spelletje namelijk binnen enkele seconden door.

In de praktijk duurt het toch eventjes voordat je Atomas volledig onder de knie hebt. Zodra je het spelletje opstart zie je een aantal atomen die in een cirkel zijn verzameld. Aan jou de taak om de juiste bolletjes bij elkaar te plaatsen. Het leuke is dat je atomen met elkaar kunt combineren om nieuwe te creëren. Door bijvoorbeeld twee bolletjes waterstof te combineren, krijg je één atoom helium. Vanuit hier is het einddoel om waardevolle elementen te maken, zoals goud en silver.

Daarnaast  is het de bedoeling om een zo hoog mogelijke score te behalen. Door atomen weg te spelen en levels te voltooien, behaal je punten. Hiermee kun je vervolgens de ranglijsten op. Je moet echter goed oefenen voordat je een serieuze score kunt neerzetten. Atomas is dus typisch zo`n spelletje waarin je beter wordt door simpelweg veel te spelen. Door de hapklare levels en snelle gameplay is dat niet alleen leuk, maar ook behoorlijk verslavend.

Atomas voor Android downloaden

Genoeg redenen dus om Atomas eens te proberen. De game is gratis te spelen, maar er zijn wel enkele in-app aankopen aanwezig. Die zijn gelukkig niet al te nadrukkelijk aanwezig. Via de link hieronder kun je Atomas downloaden. Het spelletje is 16MB groot en vereist Android 2.3 voor de installatie.

Download Atomas in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu