Audiofy zoekt betatesters voor Android-audioboeken
Redactie

audiofyAudiofy is op zoek naar betatesters die hun audioboek-speler voor Android willen testen. Je hebt er een toestel met Android 1.6 of hoger voor nodig. Met de applicatie die Audiofy aan het ontwikkelen is krijg je toegang tot 13.000 audioboeken, meest Engelstalig. Via 3G of Wi-Fi kun je nieuwe boeken downloaden en daarna op je toestel beluisteren. Audioboeken zijn handig tijdens het autorijden of in de sportschool, wanneer je je handen vrij moet hebben maar door de monotone handelingen snel verveeld raakt. Met een audioboek heb je toch iets interessants om naar te luisteren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Met de Android-applicatie kun je je boeken beheren en beluisteren. De applicatie onthoudt waar je bent gebleven, ook wanneer je naar meerdere boeken tegelijk luistert. Heb je ruimte nodig, dan wis je gewoon de boeken die je niet meer nodig hebt. Je kunt ze in een later stadium weer opnieuw van de Audiofy-website ophalen.

Meer informatie over de betatest is bij Audiofy te vinden.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.