Google maakt augmented reality-game Ingress voor iedereen beschikbaar

Ingress Android gameDe augmented reality-game Ingress, die inmiddels al meer dan 1 miljoen keer is gedownload, is vanaf nu voor alle Android-gebruikers beschikbaar. Voorheen kon mensen alleen op uitnodiging de game spelen, maar dat is nu dus niet meer het geval. Vanaf 14 december gaat de game, die Android 2.3 of hoger vereist, volledig uit bèta.

In Ingress log je in met je Google-account, waarna je een factie kiest in de strijd een mysterieuze kracht te beheersen. De verhevenen willen de kracht omarmen, terwijl het verzet zich afzet tegen de kracht met het oog op de bescherming van de mensheid. Hierbij is jouw direct omgeving de spelwereld en door augmented reality worden de spelelementen op je scherm geprojecteerd.

Gamen in je achtertuin met Ingress

In Ingress moet je letterlijk op pad gaan om de bronnen van de mysterieuze energie te ontdekken en te gebruiken voor de factie die je hebt gekozen. Het is de bedoeling voorwerpen te verzamelen, grondgebied te veroveren en bondgenootschappen te sluiten met andere spelers.

http://www.youtube.com/watch?v=O7po-E7y_hk

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download: Ingress (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.