Autoblog.nl krijgt een Android-applicatie

Redactie
22 november 2010, 19:41
1 min leestijd
Autoblog.nl krijgt een Android-applicatie
autos

De Nederlandse website Autoblog.nl heeft vanaf vandaag een eigen Android-applicatie. Hiermee is Autoblog.nl de eerste Nederlandse automotive-uitgever die autonieuws en -video’s aanbiedt via de Android Market. Honderden rijtesten en autovideo`s uit het archief zijn via de applicatie te bekijken op je Android-telefoon.

De artikelen zijn netjes weergegeven. Een rode streep geeft aan dat een bericht nog niet gelezen is. Klik op een artikel en in een snel tempo wordt het volledige bericht geladen. Positief is dat de foto’s mooi worden uitgelijnd. Wel worden sommige foto’s in een externe browser geladen, maar met de ‘Terug’-knop bevind jij je weer in de Autoblog.nl-app.

Lees verder na de advertentie.

Een nadeel is dat als je op een link klikt in de tekst, dat de nieuwe pagina dan in de browser wordt geladen. Dit is onhandig, want Autoblog.nl heeft geen mobiele website. Wellicht wordt dit probleempje in een latere versie van de applicatie opgelost.

Klik op ‘Menu’ en je kunt de optie ‘Video’s’ selecteren. Hier is het mogelijk om de nieuwste video’s te bekijken. Eén klik op een item en je krijgt direct een video te zien.

Ook handig is de zoekfunctie, waarmee je toegang krijgt tot het complete archief van Autoblog.nl.

Autoblog.nl is gratis te downloaden in de Android Market. Scan de onderstaande QR-code om de app binnen te halen.

Bron: Autoblog.nl

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu