Automatisch sms’en tijdens het autorijden met Proxymate

Redactie
21 september 2011, 15:21
1 min leestijd
Automatisch sms’en tijdens het autorijden met Proxymate
Automatisch sms'en tijdens het autorijden met Proxymate

Een probleem waar veel autorijders mee te maken hebben is dat al je ergens naar toe gaat mensen benieuwd zijn hoe laat je er bent. Om dit te melden kun je ze van tevoren bellen of een sms’je sturen, maar dat is niet echt handig als je aan het autorijden bent. Proxymate komt met een oplossing zodat je niet meer je je telefoon meer hoeft aan te raken om anderen via sms te laten weten hoe laat je er bent.

Met Proxymate wordt gebruik gemaakt van je GPS-locatie en je internetverbinding om te bepalen hoe lang het duurt voordat je bij je bestemming aankomt. Je kunt dan zelf instellen hoeveel minuten voor aankomst je telefoon een sms’je moet versturen met de melding dat er zo bent. Hoewel de app ook werkt met alleen GPS of alleen mobiel internet geactiveerd, raadt ontwikkelaar Estechco om ze allebei aan te zetten voor de beste resultaten. Naast autorijden kun je de app ook gebruiken als je aan het lopen bent, maar dan is het wellicht gemakkelijker om zelf een sms’je te versturen.

Lees verder na de advertentie.

Hoewel Proxymate gratis te downloaden is in de Android Market, heb je wel veel reclame in de applicatie. Voor 1,73 euro kun je deze verwijderen, net als een ‘nag’ sms die je ontvangt als je de app gebruikt. Om Proxymate te installeren heb je minimaal Android 2.2 of hoger nodig.

Downloaden via Android Market: Proxymate (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu