AutoScout24 lanceert nieuwe Android-app met verbeterd design

autoscout24 androidAutoScout24 heeft zijn app voor Android voorzien van een flinke update die een mooier en overzichtelijker design met zich meebrengt. Veelgebruikte opties als de zoekfunctie en favoriete voertuigen zijn nu te vinden via het hamburgermenu. Daar kun je ook terecht om eerdere zoekopdrachten te raadplegen en in te loggen met je AutoScout24-profiel. Dat laatste is handig om de favoriete auto’s die je op je pc of Mac hebt aangevinkt, te bekijken op je smartphone.

Het zoeken en vinden van een nieuwe bolide of motor verloopt eenvoudig en snel. Je kunt opgeven naar welk merk en model je zoekt en specificeren op carrosserievorm, prijs, bouwjaar, uitrusting en het aantal vorige eigenaren. Helaas is het (nog) niet mogelijk om alleen auto’s met de Nationale Auto Pas of een onderhoudsboekje te tonen. Wel kun je vanuit de advertenties direct telefonisch of per mail contact opnemen met de verkoper.

AutoScout24: Android-app steeds overzichtelijker

Verder kun je advertenties markeren als favoriet, ze delen via sociale media, sms of e-mail en fouten melden. De weergave van auto’s is overzichtelijk met de belangrijkste informatie, goede foto’s die zijn te vergroten en alle specificaties en opties.

De functionaliteit is daarmee hetzelfde als de mobiele site, maar de Android-app is aanzienlijk mooier, sneller en duidelijker. Bovendien werkt AutoScout24  met vrijwel elke Android-versie en neemt hij weinig ruimte in beslag op je toestel.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download AutoScout24 in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.