Avans Wekker: Android-wekker houdt rekening met je lesrooster

Redactie
24 mei 2011, 14:04
1 min leestijd
Avans Wekker: Android-wekker houdt rekening met je lesrooster
avans wekker

“Met Android kun je alles maken!” Deze variant op de LEGO-slogan wordt wel duidelijk als je naar de app Avans Wekker kijkt. Deze wekker is bedoeld voor studenten van de Avans-hogescholen. Het stelt zichzelf automatisch in aan de hand van je rooster en maakt je wakker zodra je naar school moet. Op schooldagen hoef je nooit meer je wekker te zetten en je wordt ook nooit meer te vroeg wakker. Avans Wekker kan automatisch je wekker bijwerken aan de hand van je rooster. Er zit een snoozefunctie van 10 minuten op en je kunt in geval van plotselinge wijzigingen ook handmatig je wekker bijwerken. Dat is handig als je bijvoorbeeld eerst naar de tandarts moet, voordat je naar school gaat. Omdat niet iedereen even veel tijd nodig heeft om wakker te worden, kun je met Avans Wekker ook instellen hoeveel minuten vóór het eerste lesuur je gewekt wilt worden.

Voor volgende versies zijn alweer nieuwe opties gepland, zoals een instelbare alarmtoon, een trilfunctie die je kunt uitzetten en een instelbare snoozetijd (nu standaard 10 minuten). Heb je zelf nog ideeën om deze app beter te maken, dan kun je dat doorgeven aan de ontwikkelaar. Om de app te kunnen gebruiken heb je wel een account nodig. Er zijn voor Avans Hogescholen al veel meer Android-apps te vinden, zoals een gewoon rooster, een tentamenrooster en een rooster voor docenten. Kijk in de Android Market en zoek op ‘avans’.

Lees verder na de advertentie.

Let op: deze app stuurt je inlognaam en wachtwoord onbeveiligd naar een externe server. De Avans Hogeschool raadt daarom af deze app te gebruiken!

Tipgever: Barry

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu