De Samsung S21 nu met gratis Galaxy Buds Live en tot €313 korting!

Avatar HD Android-game gelanceerd door Gameloft

Redactie
3 oktober 2010, 21:17
1 min leestijd
Avatar HD Android-game gelanceerd door Gameloft
avatar game

Het is alweer een tijdje geleden dat de film Avatar in de bioscoop werd geïntroduceerd. Wie maar niet genoeg kan krijgen van het blauwe volkje in de wonderlijke fantasiewereld kan nu terecht bij Gameloft. Zij hebben de game James Cameron’s Avatar HD uitgebracht, een game met prachtige 3D-graphics. De game is echter niet via de Android Market te vinden, maar alleen rechtstreeks bij Gameloft zelf.

Dit is niet zomaar een mobiele game, maar eentje die het aanbod van games op het Android-platform weer een stuk omhoog tilt. De game speelt zich twintig jaar eerder dan de film af. Je komt erachter hoe de eerste avatar is ontstaan, moet vechten om te kunnen overleven en raakt in allerlei actiescènes verstrikt. Je gaat op ontdekkingsreis en krijgt te maken met gevaar in de fantasiewereld die je kent van de film. Wilde beesten proberen je te verscheuren en vleesetende planten dreigen je op te slokken.

Lees verder na de advertentie.

Net als in de film moet je de Na’vi helpen om hun wereld te beschermen en te vechten tegen de menselijke indringers. De trailer hieronder geeft een indruk van de gameplay. Omdat James Cameron’s Avatar HD niet in de Android Market verkrijgbaar is kunnen we geen QR-code geven, maar alleen verwijzen naar de website van Gameloft. Gameloft heeft gekozen voor een systeem waarbij je na het invullen van je operator, toestel en mobiele nummer toegang krijgt tot een probeerversie. Dat zal niet bij iedereen in de smaak vallen.

Wil je de game aanschaffen, dan kost dat $4,99.

Categorie: Games

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's