Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Backstab HD nu beschikbaar in Android Market

Redactie
5 juli 2011, 16:08
1 min leestijd
Backstab HD nu beschikbaar in Android Market

Gameloft heeft het piratenspel Backstab HD nu ook uitgebracht voor de Android Market. De game was al een tijdje te krijgen voor de Xperia Play van Sony Ericsson en iOS. Backstab HD ziet er grafisch zeer goed uit maar hierdoor is de game wel alleen maar te spelen op high-end Android-smartphones.

Lees verder na de advertentie.

Het piratenspel van Gameloft lijkt een combinatie van Assassin’s Creed en Prince of Persia. In de game speel je met Henry Blake, een officier van het Engelse leger die wordt beschuldigd van verraad en hierop besluit zelf het heft in eigen hand te nemen op zoek naar gerechtigheid en kwaad. Hoewel je de eerste paar minuten van de game nog opgesloten zit, kun je vrij bewegen en op onderzoek uitgaan op het achttiende eeuwse Caraïbische eiland. Dit gaat gepaard met veel zwaardgevechten, hoewel je ook zwaardloos door een stad kunt dwalen.

Het duurde een tijdje voordat Backstab HD naar de Android Market toe kwam. Het was een van de grote exclusieve launchtitels voor de introductie van de Sony Ericsson Xperia Play. Het spel was geoptimaliseerd voor de speciale gametoetsen van de ‘Playstation-telefoon’. De game heeft wel hoge grafische eisen, en daarom is deze alleen maar te spelen op high-end Android-telefoons.

Downloaden uit de Android Market: Backstab HD (€4,82)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu