De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Bad Hotel: prachtige mix van tower defense en hypnotiserende muziek

Redactie
25 januari 2014, 16:52
1 min leestijd
Bad Hotel: prachtige mix van tower defense en hypnotiserende muziek
bad hotel

Bad Hotel is een beetje een vreemde eend in de bijt. Een gekke combinatie van een tower defense-game en hypnotiserende muziek die bepaalt hoe je het spel speelt. In Bad Hotel speel je een entrepreneur in een futuristische en gekke wereld waar je een hotel wilt gaan bouwen.

Om je te beschermen van de wezens binnen de wereld van Tarnation Tadstock, zoals meeuwen, ratten, yeti’s, moet je het hotel zo snel en slim mogelijk bouwen. Als futuristische hotelentrepreneur heb je een arsenaal aan wapens tot je beschikking die alle beesten van jouw hotel proberen weg te houden. Het muzieksysteem, dat op basis van jouw acties en keuzes muziek maakt en de game vorm geeft, biedt een extra dimensie aan een zeer ingenieuze en speciale Android-game.

Lees verder na de advertentie.

Hoe groter je hotel, hoe meer muziek

bad-hotel-1382354563-5

Hoe groter je hotel, hoe ingewikkelder het muzieksysteem wordt. Bij een simpel hotel krijg je hooguit drie verschillende beats, bij een groot hotel wordt de muzieksequentie veel langer. Hoe je hotel verandert – door kapot te gaan of door uitbreidingen of aanpassingen -, zo verandert ook de muziek mee, wat een extra spanning met zich kan meebrengen.

Bad Hotel biedt daarbij meerdere levels met verschillende moeilijkheidsgraden, en het geld dat je verdient met je hotel kun je uitgeven aan uitbreidingen. Sommige kamers van het hotel verdienen geld, anderen houden de beesten op een afstand.

Bad Hotel trailer

De game is voor 1,78 euro in Google Play te downloaden. De grootte is 47MB, en Bad Hotel is te installeren op apparaten met Android-versie 2.2 en hoger.

Download: Bad Hotel (1,78 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's