De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Met Bard Video Assembler maak je makkelijk je eigen meme-filmpjes

Rick van der Veer
16 februari 2017, 16:55
2 min leestijd
Met Bard Video Assembler maak je makkelijk je eigen meme-filmpjes

Met Bard Video Assembler kun je je eigen meme-filmpjes maken. Door een YouTube-video in de app te zetten kun je de woorden van acteurs, celebrities of politici verdraaien zoals je dat zelf wil.

Lees verder na de advertentie.

Memes maken met Bard

Je hebt ze vast wel eens gezien, video’s met een aaneenrijging van quotes waardoor het net lijkt of je favoriete beroemdheid, een bekende politicus of een snelle sporter rare dingen zegt. Nu kun je zelf ook eenvoudig deze filmpjes maken op je smartphone met behulp van Bard. Het enige wat je nodig hebt is dat de video die je wil bewerken op YouTube te vinden is.

Bard laat je iedere YouTube-video in de app zetten waarna je zelf de woorden uit de video in een eigen volgorde kunt zetten. Hiervoor gebruikt de app onder meer de automatische spraakherkenning van YouTube, zodat de video automatisch in fragmentjes wordt opgedeeld. Naast de video’s die al in de app staan kun je ook zelf een video toevoegen. Hiervoor hoef je alleen de bijbehorende YouTube-url in de app te zetten, waarna de video voor alle andere Bard-gebruikers te vinden is.

Via de Deel-functie kun je je gemaakte meme-filmpjes rechtstreeks vanuit de app delen met je vrienden. Bard maakt automatisch een videobestandje voor je zodat je het op ieder ander medium kunt gebruiken. Video’s die langer dan tien à vijftien seconden zijn kunnen wel behoorlijk groot worden qua bestandsformaat. Mocht je de audio van je video niet belangrijk vinden, dan is versturen als gifje via Whatspp ook een optie.

Bard Video Assembler downloaden

Bard Video Assembler is via onderstaande link gratis te downloaden uit de Play Store. Om de app te kunnen gebruiken heb je Android 4.1 of hoger nodig. Het is daarnaast aan te raden de app alleen via een wifi-netwerk te gebruiken, aangezien YouTube-video’s een behoorlijke hoeveelheid data vereisen.

Download Bard – Video Assembler in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu