De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Barmark: de meest rustgevende game voor Android

Gijs Ettes
4 augustus 2015, 15:05
1 min leestijd
Barmark: de meest rustgevende game voor Android

Barmark is een game zonder duidelijk doel of de mogelijkheid om game over te gaan. In plaats daarvan is het de bedoeling om ‘innerlijke rust’ te vinden door de omgeving aan te passen en te ontdekken wat hier de gevolgen van zijn.

Lees verder na de advertentie.

Verschillende werelden ontdekken

Net als Botanicula is Barmark een point-and-click ontdekkingsgame, al is het bij laatstgenoemde een stuk vager wat je precies moet doen. Als speler word je in een willekeurig gekozen landschap gezet met eveneens willekeurige dieren. Die zullen je vragen om de bepaalde verborgen machines of schakelaars aan te zetten, wat weer effect heeft op het landschap en de dieren die er rondlopen.

In totaal zijn er acht werelden om te ontdekken, waarbij elke verandering in de ene wereld effect heeft op de andere. Het maakt niet uit wat je precies verandert of waar je bijvoorbeeld nieuwe planten aanlegt, aangezien er geen missies zijn en het onmogelijk is om het spel te verliezen.

In plaats daarvan is het de bedoeling om lekker achterover te leunen en te zien wat voor gevolgen de aanpassingen die jij doet hebben op de spelwereld. Tegelijkertijd kun je genieten van de fraaie getekende achtergronden en rustgevende muziek, die gecombineerd zorgen  voor een unieke sfeer.

Barmark downloaden

Barmark is sinds enkele dagen beschikbaar in Google Play voor 3,28 euro. De game is vrij van in-app aankopen of advertenties, weegt 239MB en vereist Android 2.3 of hoger.

Download Barmark  in Google Play (3,28)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu