Barnes & Noble lanceert NOOK ebook-applicatie voor Android
Redactie

market://search?q=pname:bn.ereaderDe boekhandelsketen Barnes & Noble heeft een officiële Android-applicatie uitgebracht voor het lezen van ebooks. De applicatie heet NOOK for Android en is beschikbaar via de Android Market. Je hebt Android OS 1.6 of hoger nodig. Je kunt bladeren door de winkel en door je boekencollectie. Gebruik je meerdere apparaten, zoals een Nook, dan zorgt de app ervoor dat alles gesynchroniseerd blijft. Ook kun je in NOOK for Android boeken uitlenen via de ‘Lend Me’-functie.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Concurrent Amazon heeft al een Kindle for Android-applicatie uitgebracht, waarmee je ook boeken kunt lezen. Via de winkel kun je Engelstalige bestsellers aanschaffen die vaak niet meer kosten dan $10. De boeken die je voor NOOK aanschaft kun je ook lezen op de Nook, een fysieke ebooklezer van B&N, die op Android draait.

Downloaden via je Android-browser: NOOK for Android (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.