Vind een leuke kroeg in de buurt met de BarPlanet-app voor Android

Wouter Nijsen
5 november 2014, 17:45
2 min leestijd
Vind een leuke kroeg in de buurt met de BarPlanet-app voor Android

Wil je snel en gemakkelijk een kroeg, club of café in de buurt vinden, dan kan  de BarPlanet-app  je daarbij helpen. De app, die voorheen de naam mijnKroeg droeg, verzamelt  alle kroegen uit de directe omgeving, wat natuurlijk handig is wanneer je uitgaat in een (voor jou vreemde) stad. Kroegen zijn aansluitend te filteren op afstand en te voorzien van een beoordeling.

Lees verder na de advertentie.

Daarnaast toont de BarPlanet-app jaarlijks ongeveer 20.000 evenementen en sinds kort ook speciale aanbiedingen. Hiermee betaal je onder andere  minder voor drankjes.

Speciale deals en evenementen

Met de speciale deals koop je bijvoorbeeld twee drankjes voor de prijs van één, al is hiervoor wel een BarPlanet-account benodigd. Door de desbetreffende aanbieding aan de barkeeper te laten zien, activeer je ‘m. De evenementen betreffen niet alleen festiviteiten  in Nederland, want de app laat ook internationale evenementen zien  in  steden  als Parijs, New York, Berlijn, Las Vegas en Ibiza. De video hieronder geeft een indruk hoe  BarPlanet werkt.

http://youtu.be/APzP9OR_nQc

BarPlanet is verder van plan om de app in de komende maanden van nieuwe functies te voorzien. Het sociale aspect van de app, waarmee je momenteel je  Facebook- of  Twitter-account koppelt en berichten stuurt, zal  verder worden uitgebreid. Hierdoor check je straks welke vrienden in welke kroegen aanwezig zijn en kun je nieuwe vrienden maken door ze toe te voegen aan de app.

In de eerste week van december krijgt de app overigens een flinke update, waarmee diverse bugs worden aangepakt en de diverse functies versimpeld worden.

BarPlanet-app downloaden

De BarPlanet-app is gratis in Google Play of via onderstaande link te downloaden. Voor de installatie heb je een apparaat met Android 2.3.3 of hoger en minimaal 3,9MB aan opslagruimte nodig.

Download BarPlanet in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu