Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Batman-game The Dark Knight Rises ziet er veelbelovend uit, komt in de zomer uit

Redactie
15 juni 2012, 14:10
1 min leestijd
Batman-game The Dark Knight Rises ziet er veelbelovend uit, komt in de zomer uit
dark knight rises

De trailer van Gamelofts nieuwe game The Dark Knight Rises doet de harten van gamers sneller kloppen. Toegegeven: ik ben een groot Batman-liefhebber en kijk zelfs de film met Arnold Schwarzenegger als Mr. Freeze met plezier. Maar dat maakt mijn enthousiasme voor de aankomende Android-game niet minder geloofwaardig, want de trailer van The Dark Knight Rises ziet er veelbelovend uit.

The Dark Knight Rises is gebaseerd op de gelijknamige film die 20 juli in Nederland in première gaat. De game, die door Gameloft in samenwerking met Warner Bros. Games en DC Comics wordt gemaakt, heeft veel weg van de huidige Batman-games als Batman: Arkham Asylum en Batman: Arkham City. Dit komt voornamelijk door de actie die in de trailer te zien is, waar je met snelle combo’s je vijanden uitschakelt. Daarnaast ziet de The Dark Knight Rises er enorm goed uit; dat zijn we door games als N.O.V.A. 3 van Gameloft gewend.

Lees verder na de advertentie.

Gameloft zal de game op basis van het freemium-model uitbrengen. Dit houdt in dat de game gratis is en je via in-app aankopen extra content kunt downloaden, zoals wapens, armor en upgrades. De 3D-actiegame zal beschikbaar zijn voor zowel smartphones als tablets. Het is waarschijnlijk dat The Dark Knight Rises rond de première van de film in de Google Play Store verschijnt. De trailer zegt dat de game ‘in de zomer van 2012’ wordt uitgebracht.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu