De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Battle Golf: geinige 8-bit golfgame met een twist

Gijs Ettes
6 augustus 2015, 17:11
1 min leestijd
Battle Golf: geinige 8-bit golfgame met een twist

Battle Golf is een golfgame met een twist: ook hier moet je het balletje putten door je slagen goed te mikken en timen, al maken de holes al gauw plaats voor gigantische zeemonsters.

Lees verder na de advertentie.

Ben je op zoek naar een golfspel dat makkelijk is op te pakken en ook met meerdere mensen is te spelen, dan is Battle Golf zeker de moeite waard. In de singleplayermodus neem je het op tegen de klok en is het de bedoeling om zoveel mogelijk balletjes te putten. Dit doe je door eerst de juiste richting te bepalen en vervolgens de slagsterkte. Bij elke geslaagde poging komen er enkele seconden op de klok bij en verschijnt de hole op een andere plek in het level.

De strijd barst pas echt los in de Battle Golf-modus. Dit is een lokale multiplayermodus waarbij je het op hetzelfde Android-toestel opneemt tegen een vriend of vriendin. Wie binnen het tijdslimiet de meeste ballen put of het vaakst de tegenstander raak, wint. Online multiplayer ontbreekt vooralsnog en ook is het onmogelijk om je score met anderen te vergelijken. De makers wilden de game eenvoudig houden, en dat is aardig gelukt.

Verder valt Battle Golf op door de 8-bit presentatie en muziek. Dat eerste geeft de game een bijzondere retrolook, al zijn we blij dat de muziek ook is te vervangen met het gefluit van vogels. Battle Golf is gratis beschikbaar in Google Play, vereist Android 4.0+ en tenminste 8,7MB aan vrije opslagruimte.

Download Battle Golf in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu