Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

BBM update laat gebruikers gemakkelijk BBM PIN delen

Redactie
15 november 2013, 14:10
1 min leestijd
BBM update laat gebruikers gemakkelijk BBM PIN delen
bbm

De laatste BBM update zorgt ervoor dat gebruikers sneller en gemakkelijker hun BBM PIN, ofwel hun persoonlijke code van hun account, met andere geïnteresseerden kunnen delen. De BBM PIN kan eigenlijk worden gezien als het gebruikersaccount bij BBM. In de nieuwe app-versie zit een ‘vertel het aan je vrienden’-functie waarmee je snel kunt zien wie er ook BBM hebben.

Daarnaast zorgt de update voor een belangrijke fix van de contactenlijst-bug, waardoor namen opeens zouden verdwijnen.

Lees verder na de advertentie.

Verder brengt de update enkele andere kleine verbeteringen. Zo kunnen gebruikers voortaan andere BBM-contacten middels een e-mail uitnodigen voor een groepsgesprek, bieden verschillende talen meer ondersteuning binnen de app en zijn er een reeks aan bugfixes doorgevoerd. Door laatstgenoemde zou de app ook sneller en stabieler moeten draaien.

Wat is BBM?

BlackBerry Messenger is een online berichtendienst die te allen tijde verbonden is, zodat je direct berichten ontvangt. De app stelt je in staat om te chatten, multimedia te delen en groepsgesprekken met 30 personen te voeren. De download voor Android is 13MB groot en is geoptimaliseerd voor apparaten met Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) of hoger. Daarnaast is BBM beschikbaar op iOS en BlackBerry en is het als Android-gebruiker mogelijk om met deze platforms te communiceren.

Lees meer over BBM

Download BBM update

BBM voor Android is gratis in Google Play te downloaden.

Download: BBM (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu