BBM wachtrij: zo omzeil je ‘m (en hoef je niet te wachten!)

Redactie
23 oktober 2013, 18:22
1 min leestijd
BBM wachtrij: zo omzeil je ‘m (en hoef je niet te wachten!)
bbm

BlackBerry heeft aangegeven dat zijn online berichtendienst BBM voor Android en iOS binnen 24 uur na release al meer dan 10 miljoen keer is gedownload. In het kort: BlackBerry Messenger is gewoon megapopulair. Al eerder werd bekend dat de BlackBerry Messenger download binnen acht uur al 5 miljoen gebruikers had.

De mijlpaal is door BlackBerry bekendgemaakt, waarin ze melden dat het wachtrijsysteem dat ze hanteren ook nodig is om de servers niet in één keer te overbelasten waardoor niemand meer van de dienst gebruik kan maken. Maar je kunt die wachtrij gelukkig wel omzeilen.

Lees verder na de advertentie.

BBM wachtrij: zo omzeil je ‘m

  • 1.Open de app
  • 2. Vul je e-mailadres in
  • 3. Druk op volgende
  • 4. Forceer het afsluiten van de app door terug te gaan naar je homescreen en de app via het app-overzicht (veelal te vinden bij de instellingen) te stoppen
  • 5. Start de app opnieuw en vul de rest van je gegevens in, maak je een BBM ID en PIN aan waarna je direct kunt beginnen.

Wat is BB

BlackBerry Messenger is een online berichtendienst die te allen tijde verbonden is, zodat je direct berichten ontvangt. De app stelt je in staat om te chatten, multimedia te delen en groepsgesprekken met 30 personen te voeren. De download voor Android is 13MB groot en is geoptimaliseerd voor apparaten met Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) of hoger. Daarnaast is BBM beschikbaar op iOS en BlackBerry en is het als Android-gebruiker mogelijk om met deze platforms te communiceren.

Download: BBM (gratis)

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's