BBQLog is dé ultieme app voor CyanogenMod-flashers

Redactie
22 juni 2012, 11:20
1 min leestijd
BBQLog is dé ultieme app voor CyanogenMod-flashers

Als je een CyanogenMod-flasher bent, kun je eigenlijk niet zonder BBQLog. De app houdt alle wijzigingen en toevoegingen in CyanogenMod per toestel bij. Stel dat jij de Galaxy Nexus hebt, kun je in de app precies zien wat er met elke nieuwe versie is veranderd. En dat is wel nodig, want CyanogenMod 9 wordt op dit moment elke dag geüpdatet.

Ik ben een nightly flasher, voor zowel mijn Galaxy Nexus als Galaxy S III. Het heeft iets verslavend: elke dag je toestel updaten. En om die verslaving nog meer te voeden, heb ik BBQLog geïnstalleerd. In BBQLog heb je een handig overzicht van alle beschikbare toestellen, kun je zien wat er is veranderd, wat dat precies inhoudt (hoewel ik niet alle veranderingen snap) en bekijken welke updates de volgende nightly bevat.

Lees verder na de advertentie.

BBQLog is geschikt voor Android-toestellen en -tablets en haalt zijn informatie van de website van BBQLog, dat zijn informatie weer van Github haalt. Github is een sociale code-website waar mensen elkaar kunnen helpen met coderen: iets dat CyanogenMod erg belangrijk vindt.

Download: BBQLog (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu