Beard Locker: veeg een baard weg om je Android te ontgrendelen

beard lockerDe app voor échte mannen. Beard Locker is een app die je lockscreen vervangt met een afbeelding van een bebaarde man. Want elke échte man heeft een afbeelding van een man met een baard als lockscreen. Dus: voor degenen die wel (of geen) baard hebben is daar Beard Locker om hun Android wat meer pit te geven.

Trek de baard eraf om je Android te ontgrendelen. Zo simpel is het. En leuk. En mooi vormgegeven. Ja, op de één of andere manier zijn we enorm enthousiast over Beard Locker, zonder dat we eigenlijk precies weten waarom. Misschien is dat wel dé kracht van de Android-app.

Beard Locker: wat nog meer?

beardlocker2Naast je Android ontgrendelen met een meesterlijke animatie, is het ook mogelijk om een ander personage te kiezen waarvan je de baard van zijn gezicht trekt. In totaal zijn er drie poppetjes beschikbaar die je kunt selecteren.

Ook is het mogelijk om een geluid in te stellen, dat klinkt op het moment dat je de baard van zijn hoofd weg veegt. Daarnaast hebben gebruikers nog de optie om het design van het lockscreen als homescreen te gebruiken, door verschillende wallpapers. Altijd leuk.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Beard Locker is gratis in Google Play te downloaden. De betaalde en volledige versie kost 0,92 euro.

Beard Locker video

Download: Beard Locker Lite (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.