De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Beautiful Timer: prachtige Android timer met vele functies

Gijs Ettes
4 juli 2013, 12:59
1 min leestijd
Beautiful Timer: prachtige Android timer met vele functies
Beautiful Timer

Beautiful Timer is een mooie eierwekker voor je Android-toestel, die met zijn strakke uiterlijk uitstekend past in het design van Android 4.0. Voor de echt fijne functies van de timer-app moet je echter wel betalen.

De app is bijvoorbeeld prima te gebruiken als countdown in de keuken, bij het bijhouden van je parkeertijd of als wekker voor een verfrissend middagdutje. Timers van de app worden bovendien niet verwijderd als je je Android-toestel opnieuw opstart.

Lees verder na de advertentie.

Beautiful Timer biedt daarnaast de mogelijkheid om ingestelde timers te delen via nfc. Het grote nadeel van de timer-app is echter dat je 1,99 euro moet neerleggen om alle (echt interessante) functies van de Android-timer te kunnen gebruiken.

Android timer Beautiful Timer pas echt compleet na betalen

Na het neerleggen van dat bedrag mag je namelijk pas oneindig veel timers en presets toevoegen, timers direct starten vanuit de widget, een specifieke ringtone toekennen aan iedere timer en snel dertig seconden tot tien minuten toevoegen aan lopende timers.

De meest handige toevoeging is echter ondersteuning voor de ‘proximity sensor’ van je Android-toestel: als je te vieze handen hebt, kun je met een veeg boven je smartphone ook timers uitschakelen. Je raadt het echter al: dit kan alleen met de pro-versie van de Beautiful Timer.

Download: Beautifu Timer (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu